Menu Sluiten

Schoonmaken Tandartspraktijken


Schoonmaken tandartspraktijken

Schoonmaken tandartspraktijken.

Het is belangrijk te begrijpen dat elke praktijk die u bezoekt een goede schoonmaakbeurt vereist. De procedures die worden uitgevoerd in de tandheelkunde zijn zeer delicaat en vereisen het gebruik van instrumenten die zijn ontworpen om zacht te zijn voor het tandvlees, glazuur en bot.

Als deze instrumenten niet goed worden schoongemaakt, kunnen uw patiƫnten extreem gevoelig worden voor de pijn die ze ervaren en voor de nadelige bijwerkingen van deze procedures. Wanneer een professioneel schoonmaakbedrijf in uw tandartspraktijk komt, zal het eerst een volledig onderzoek van de praktijk uitvoeren. Daarna bespreken zij met u de reinigingsmethoden die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Info over schoonmaken tandartspraktijken

Gegevens over Schoonmaken tandartspraktijken

Onder de schoonmaak van een praktijk en wachtzaal en wachtruimte ziet men afstoffen, vegen van vloeren en nat dweilen van vloeren, schoonmaak van ramen en vensters, deuren, onderhoud van planten, stoelen en planten in de wachtzaal… Ook het onderhoud en schoonmaak van toiletten valt onder de schoonmaak van praktijken. De parking, inkom mag niet vergeten worden.

De praktijkruimte zelf dient kraaknet te zijn om medische ingrepen te kunnen uitvoeren. De schoonmaak van onderzoektafels, instrumententafels, onderzoekslampen, vloeren, kasten, medisch materiaal, bureau, computer… valt onder reguliere schoonmaak.

Meer info over schoonmaken tandartspraktijken nu op www.thecleaningcrew.be.

Tags

Reinigen Praktijk Tandarts | Reinigen Tandartspraktijken | Reinigen Tandartsruimte | Reiniging Tandartspraktijk | Schoonmaakbedrijf Tandartspraktijken | Schoonmaakfirma Tandartsen | Schoonmaken Tandartsp |